Geräte und Zubehör
Chicken velouté meal
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces80 g
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olive oil30 g
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water500 g
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Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
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leek white part only, cut into pieces100 g
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nadine potatoes cut into pieces200 g
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chicken tenderloins (approx. 200 g)4
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fresh tarragon leaves only1 sprig
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salt to taste1 pinch
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ground black pepper to taste1 pinch
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zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)90 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)170 g
-
crème fraîche1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
710.4 mg
Eiweiß
21.8 g
Brennwert
2580.1 kJ /
616.7 kcal
Fett
34.8 g
Ballaststoffe
8.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
56.3 g
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