Geräte und Zubehör
Mongolian lamb hot pot
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
2 portions
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled1 cm
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egg1
-
soy sauce1 tbsp
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light brown sugar1 tsp
-
cornflour½ tbsp
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bicarbonate of soda¼ tsp
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garlic clove1
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lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)300 g
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brown onion cut into halves100 g
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peanut oil20 g
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sambal oelek to taste2 tsp
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hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)½ tbsp
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Chinese five spice¼ tsp
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rice wine vinegar2 tsp
-
sesame oil2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
803.6 mg
Eiweiß
35.2 g
Brennwert
1717 kJ /
410.4 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
11.1 g
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