Geräte und Zubehör
Hommus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
12 portions
Zutaten
-
garlic cloves adjust to taste2
-
canned chickpeas rinsed, drained (approx 500 g after draining)800 g
-
lemon juice (approx. 1 - 1.5 lemons), to taste60 g
-
tahini2 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground cumin (optional)2 tsp
-
water1 ½ tbsp
-
salt to taste3 pinches
-
ground black pepper to taste (optional)2 pinches
-
ground paprika or sumac, for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
225.9 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
413.6 kJ /
98.9 kcal
Fett
5.2 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
10.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chunky basil pesto dip
10 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Basil pesto
10 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Hommus dip
5 Min
Coleslaw
10 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Tomato pasta sauce
40 Min