Geräte und Zubehör
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
914.2 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Spiralized Carrot Pickles
Keine Bewertungen
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Smoked Indian-spiced quail
3 Std. 20 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 Min