Geräte und Zubehör
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Cashew Cream
-
cashews300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
red radish mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
blood orange cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99.8 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Paneer
4 Std. 5 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 Min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 Min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30 Min
Peanut Milk (Metric)
5 Min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 Min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 Std. 30 Min
French Fries (Paul) Metric
1 Std. 15 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Mango Sticky Rice
5 Std.
Tex-Mex Red Rice
1 Std.