Geräte und Zubehör
Black rice pudding
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 5 Min
8 portions
Zutaten
-
black glutinous rice (see Tips)200 g
-
water plus extra to soak1000 g
-
palm sugar (see Tips)50 g
-
raw sugar (see Tips)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
10.3 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
585.8 kJ /
140 kcal
Fett
0.7 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
31.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 Std. 15 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min