
Geräte und Zubehör
Vleesbouillonpasta
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
1 pot
Zutaten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Nährwerte pro 1 pot
Brennwert
658 kcal /
2754 kJ
Eiweiß
59 g
Fett
38 g
Kohlenhydrate
14 g
Ballaststoffe
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Kippenbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Bessenlikeur
30 Min
Yoghurtdressing
5 Min
Basilicumpesto
10 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min