Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing

1.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

Patties

  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 35 g freshly squeezed lemon juice
  • 200 g sweet potatoes, cut in pieces
  • 200 g mixed peppers, any colour, cut in pieces
  • 100 g leeks, cut in pieces
  • 150 g celeriac, cut in pieces
  • 1 tsp salt
  • ½ - 1 fresh chilli, to taste (optional)
  • 45 g linseeds
  • 2 medium eggs

Dressing

  • 80 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ fresh chilli
  • 20 g fresh basil leaves
  • 20 g fresh coriander leaves
  • 20 g fresh chives, cut in pieces (5 cm)
  • ½ tsp salt, or to taste
  • 120 g yoghurt
  • 30 g lime juice

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
322 kJ / 77 kcal
Eiweiß
1.8 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Fett
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Ballaststoffe
1.5 g
Natrium
138 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte