
Geräte und Zubehör
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 porties
Zutaten
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optional)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
451.7 kcal /
1889.9 kJ
Eiweiß
18.7 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
64.9 g
Ballaststoffe
16.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Natrium
423.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Komkommersalade met dille
10 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Halloween-worstvingers
1 Std.
Tzatziki
20 Min
Thaise burgers
35 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige aspergesoep
25 Min