Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Filling
- 30 g olive oil, divided
- 150 g onion, divided
- 2 garlic cloves, divided
- 500 g lean ground beef, crumbled into small portions, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, divided, plus extra to season, to taste
- 25 g fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds
- 2 tsp ground paprika
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
398
ml canned sweet corn kernels, drained (approx. 1 can)
oder 398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can) - 995 g water
- 60 g vinegar
Topping
-
700
g yellow potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
oder 700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.) - 175 g whole milk
- 60 g butter, diced, divided, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried ground savory
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1850.5 kJ / 442.3 kcal
- Eiweiß
- 22.4 g
- Kohlenhydrate
- 32.6 g
- Fett
- 23.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.8 g
- Ballaststoffe
- 4.6 g
- Natrium
- 895.8 mg
Alternative Rezepte
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20 min.
Chicken Enchiladas
40 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Meatball Subs
55min
Tomato and Feta Pasta
50min
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Artichoke Alfredo Sauce
45min