Geräte und Zubehör
Gebakken buns
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
20 stuks
Zutaten
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
124 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen