Geräte und Zubehör
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
350 g
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
5805 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Caramel Brownies
1h 20min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Chaat masala
10min
Burfee
24h 30min
Mint and peanut chutney
35min
Potato karakari
50min
Thai burgers
30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Thai watermelon salad
50min
Biryani-style rice
1h 5min
Matzah
30min
Party pretzel bites
1h 20min