Geräte und Zubehör
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
350 g
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
5805 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beef fajitas
30 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Taco Seasoning
5 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Five spice powder
10 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Korean marinade
40 Min
Asian nachos
40 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min