Geräte und Zubehör
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
350 g
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
5805 mg
Eiweiß
18.5 g
Brennwert
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Sichuan spaghetti
50 min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1 godz. 50 min
Korean fried chicken
4 godz.
Arrabbiata sauce
20 min
Southern-style chicken
40 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Cha gio (spring rolls)
55 min