
Geräte und Zubehör
Sous-vide asparagus with poached eggs
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
449.4 kJ /
107.4 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min