Geräte und Zubehör
Beef pierogi
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
237.3 mg
Eiweiß
22.3 g
Brennwert
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
73.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick strawberry dessert
5 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 Std. 5 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 Min
Tropical mocktail
10 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Apricot tahini bliss balls
15 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Sugar-free layered lamingtons
55 Min
Wimbledon strawberry fool
1 Std. 15 Min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min