Geräte und Zubehör
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
Zubereitung 40 Min
Gesamt 6 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
Turkey
-
rock salt300 g
-
raw sugar50 g
-
water plus extra if needed3000 g
-
juniper berries2
-
black peppercorns6
-
cinnamon quill1
-
fresh bay leaves2
-
turkey buffe frame only, wings and legs removed3400 - 4000 g
-
unsalted butter2 tbsp
Stuffing
-
tri-colour quinoa200 g
-
water plus extra for soaking quinoa600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only8 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
dried cranberries plus extra for garnishing100 g
-
fresh chives cut into small pieces (2 mm)12
-
unsalted butter80 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1234.6 mg
Eiweiß
74.9 g
Brennwert
2630.3 kJ /
626.3 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 Std.
Davidson plum cheesecake slice
2 Std. 45 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Southern-style chilli with cornbread
2 Std. 55 Min
Tuna empanadas
2 Std.
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Hazelnut banana bread
1 Std. 15 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min