Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiweiß
- 64 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.5 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 181 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos bearnez
15min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Cotlet de porc sous-vide
2 godz.
Ceai cu gheață cu sirop de miere și mentă și cuburi de gheață cu fructe
Keine Bewertungen
Brunch spaniol
Keine Bewertungen
Mini taco cu crevete și varză de frunze
Keine Bewertungen
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 Min
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1h 5min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 min
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 min
Iaurt simplu, la Varoma
12h