Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 bucăți piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiweiß
- 64 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.5 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 181 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4h
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Pește gras sous-vide
1h 5min
Plăcințele cu fructe de pădure
1 godz. 50 min
Sorbet de lămâie
8h 30min
Rulouri de pui cu mere, cartofi dulci și sos curry
1sa 25 dk
Cocktail tropical
10min
Iaurt de băut Stracciatella
12h
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Tocană de vită gătită lent cu bere neagră și Piure irlandez
5 godz. 5 min