Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g ulei vegetal
oder 20 g ulei de măsline - 400 g vinete, tăiate felii (2 cm), apoi tăiate bucăți (3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 Rețetă completă
- Brennwert
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiweiß
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 20 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Ballaststoffe
- 11.2 g
- Natrium
- 16 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Vinete sotate (200 g)
30min
Budincă de orez negru
25h 5min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Keine Bewertungen
Sos pentru grătar în stil texan
20min
Burgeri din sfeclă roșie cu ceapă caramelizată
3h 10min
Cartofi și fasole verde cu pesto de pătrunjel
35min
Cârnați cu linte în sos picant
1h
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi
35min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min