Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
oder 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nährwerte
- pro 1 borcan
- Brennwert
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiweiß
- 5.2 g
- Kohlenhydrate
- 14.5 g
- Fett
- 1.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.3 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vinete sotate (200 g)
30min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Keine Bewertungen
Copane de pui în sos picant puttanesca
2h 15min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Pachețele de primăvară cu pui
1h
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2h 15min
Ruladă de porc
1h 30min
Salată cu carne și rucola
35min
Supă cremă de linte pentru mai multe mese (7-9 luni)
1h
Iaurt simplu, la Varoma
12h