Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2613 kJ / 624 kcal
- Eiweiß
- 49 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 46 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 110 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10min
Rulouri de pui în stil florentin
50 Min
Sos Roquefort
20 Min
Iaurt congelat cu matcha și mango
Keine Bewertungen
Unt cu roșii deshidratate, busuioc și parmezan
10 Min
Rulouri de porc cu spanac
55 Min
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Antricot de vită sous-vide
2sa 45 dk
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1h 40min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min
Somon în sos de ciuperci și smântână, cu cartofi
50 Min