Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g apă
- 300 g fasole verde proaspătă, tip fideluță, tăiată bucăți (5 cm)
-
20
g ulei vegetal
oder 20 g ulei de măsline
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1213 kJ / 291 kcal
- Eiweiß
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 15 g
- Fett
- 21 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2 g
- Ballaststoffe
- 5.7 g
- Natrium
- 6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Crevete proaspete sous-vide
Keine Bewertungen
Ciorbă de legume (Minestrone)
45 min
Felii cu ovăz, semințe și zmeură
1h 15min
Pui și ciuperci în sos de vin roșu
45 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Rulouri de porc cu spanac
55 min
Somon cu crustă de migdale
35min
Pui la grătar cu mirodenii și salată de varză cu ananas
5h
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Desert cu mango și fructul pasiunii
15min
Salată cu quinoa și fasole verde
30 min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40 Min