Geräte und Zubehör
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
15 pieces
Zutaten
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
12.3 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
671.1 kJ /
159.8 kcal
Fett
10.9 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon curd
20 Min
Citrus syrup
25 Min
Waffle cones
35 Min
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 Std.
Caramel syrup
25 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Dulce de Leche
7 Std. 35 Min
Vanilla Syrup
40 Min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.