
Geräte und Zubehör
Brioche slice with crumble
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
24 portions
Zutaten
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
202.3 kcal /
849.5 kJ
Eiweiß
3.6 g
Fett
6.2 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Natrium
60.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Polish cuisine: Desserts
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Baked pâté
3 Std.
Steamed Molotof
30 Min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 Std. 15 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 Std. 30 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Normandy Apple Flan
1 Std. 25 Min
Tiraccino
1 Std. 5 Min
Rosewater madeleines
30 Min