
Geräte und Zubehör
Fatayer with cheese and mint
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Nährwerte pro 1 portions
Brennwert
268 kcal /
1125.8 kJ
Eiweiß
8.6 g
Fett
14.9 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Ballaststoffe
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Moroccan street food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon kabsa
40 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Easy brioche
1 Std. 50 Min