Geräte und Zubehör
Fatayer with cheese and mint
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1125.8 kJ /
268 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoffe
1.4 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Moroccan street food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gulab jamun (Jumbo)
1 Std. 30 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Seekh kebabs
50 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Chai masala tea
15 Min