Steamed Thai-style fish cakes
TM6 TM5 TM31

Steamed Thai-style fish cakes

3.4 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • oil, for greasing
  • 2 - 4 fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed
  • 100 g fresh green beans, trimmed
  • 2 spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
    oder 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 - 50 g Thai red curry paste
  • 60 g coconut cream
    oder 30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of water
  • 1 egg white
  • ½ - 1 tsp salt
  • 1000 g water
  • 1 red fresh chilli, thinly sliced, to garnish

Nährwerte
pro 3 pieces
Brennwert
840 kJ / 202 kcal
Eiweiß
22 g
Kohlenhydrate
4 g
Fett
11 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
Natrium
393.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte