Geräte und Zubehör
Steamed Thai-style fish cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
18 pieces
Zutaten
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed2 - 4
-
fresh green beans trimmed100 g
-
2 shallots, (approx. 40 g), cut in piecesspring onions (approx. 40 g), cut in pieces2
-
white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste30 - 50 g
-
30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of watercoconut cream60 g
-
egg white1
-
salt½ - 1 tsp
-
water1000 g
-
red fresh chilli thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 pieces
Natrium
393.4 mg
Eiweiß
22 g
Brennwert
840 kJ /
202 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asparagus cream soup
30 Min
Boiled eggs
20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed rice
25 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Chicken garam masala
50 Min
Chocolate cake
45 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Basil pesto
10 Min