Geräte und Zubehör
Bacon and Cabbage Risotto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
918.9 mg
Eiweiß
12.3 g
Brennwert
2106.5 kJ /
503.5 kcal
Fett
22.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
9.6 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Irish Cooking
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Soy Dressing
5 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min