Geräte und Zubehör
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
27.3 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
105.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crème anglaise
15 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Italian sausages
40 Min
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Butter
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Cooking split green peas
45 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 Std. 25 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min