Geräte und Zubehör
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
27.3 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
105.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Basic kimchi
144 Std. 20 Min
Aussie spice rub
10 Min
Kimchi
149 Std.
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Basic vegetable stock
1 Std.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Korean marinade
40 Min