Chicken Coq au Vin (Betty)
TM6

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 ( 19 Bewertungen )

Zutaten

  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 8 oz onions quartered
  • 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
  • 8 chicken thighs, skin on and bone in
    oder 1 whole chicken
  • 8 oz bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
  • 8 oz carrots peeled, in rounds (½ in.)
  • 8 oz cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper to taste
  • 1 bottle red wine (725 ml)
  • 2 garlic cloves crushed
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz fresh parsley chopped
  • mashed potatoes to serve
    oder cooked pasta to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
738 kcal / 3088 kJ
Eiweiß
48 g
Fett
50 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Natrium
623 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte