Persian Chicken and Rice
TM6 TM5

Persian Chicken and Rice

4.4 ( 52 Bewertungen )

Zutaten

  • 7 oz white basmati rice
  • 3 oz walnuts raw (halves or whole)
  • 10 oz yellow onions in pieces
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • 28 oz chicken broth low sodium
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled chopped
  • ½ oz dried barberries
    oder ½ oz dried sour cherries
  • 5 cardamom pods
  • 1 pinch saffron (optional)
  • 2 ½ oz pomegranate molasses
  • 1 oz dark brown sugar
  • 32 oz boneless, skinless chicken thighs trimmed, halved
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • pomegranate arils/seeds
  • mixed fresh herbs (mint, cilantro, parsley)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
562.2 kcal / 2352 kJ
Eiweiß
31.3 g
Fett
25.4 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
688.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte