Geräte und Zubehör
Persian Chicken and Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
-
white basmati rice7 oz
-
walnuts raw (halves or whole)3 oz
-
yellow onions in pieces10 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
chicken broth low sodium28 oz
-
unsalted pistachios, shelled chopped1 oz
-
½ oz dried sour cherriesdried barberries½ oz
-
cardamom pods5
-
saffron (optional)1 pinch
-
pomegranate molasses2 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
boneless, skinless chicken thighs trimmed, halved32 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
pomegranate arils/seeds
-
mixed fresh herbs (mint, cilantro, parsley)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
688.2 mg
Eiweiß
31.3 g
Brennwert
2352 kJ /
562.2 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam Around the World
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Keine Bewertungen
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Indian Chicken Curry
45 Min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.
Korean Beef Bowl
1 Std.
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.