Geräte und Zubehör
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
93 mg
Eiweiß
46 g
Brennwert
2926 kJ /
698 kcal
Fett
56 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
32 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Gember schillen
Keine Bewertungen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Karamel varkensvlees
45 Min