Creamy Tomato Soup

Creamy Tomato Soup

3.0 4 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
12 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    4
  • onion quartered
    150 g
  • olive oil
    40 g
  • fine sea salt to taste
    6 - 8 tsp
  • caster sugar
    3 tsp
  • dried oregano (optional)
    3 tsp
  • stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    3
    4 heaped tsp stock paste, homemade
  • tomatoes, ripe quartered
    3000 g
  • double cream
    300 g
  • fresh basil leaves
    6 - 12
  • fresh parsley leaves only
    2 - 4 sprigs

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 950 mg
Eiweiß 4 g
Brennwert 725 kJ / 173 kcal
Fett 12 g
Ballaststoffe 3.7 g
gesättigte Fettsäuren 5 g
Kohlenhydrate 10 g

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