
Geräte und Zubehör
Beetroot ciabatta
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 15 Std.
12 slices
Zutaten
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
162.2 kcal /
681.2 kJ
Eiweiß
7.5 g
Fett
1.3 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Natrium
378.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Better bread
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 Std. 10 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Delish pesto nuggets
40 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.