
Geräte und Zubehör
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 27 Std.
12 slices
Zutaten
Hazelnut crumb base
-
salted butter cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing75 g
-
hazelnuts, without skin toasted200 g
Cheesecake
-
sour cream300 g
-
cream cheese softened500 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)2 tbsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract2 tsp
-
water for baking
Blueberry compote
-
water1 tbsp
-
arrowroot flour1 tsp
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste1 - 2 tsp
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
418.7 kcal /
1758.5 kJ
Eiweiß
8.5 g
Fett
41.2 g
Kohlenhydrate
3.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
20.1 g
Natrium
222.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Low carb: Made easy with Thermomix
49 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Strawberries and cream bites
1 Std. 5 Min
Dairy and grain free wraps
45 Min
Rum balls
35 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Keto Cream Cheese Pancakes
40 Min
Keto lemon curd
10 Min
Keto crackers
1 Std.
The ultimate low carb celebration cake
1 Std. 20 Min
Cheesy pull-apart garlic bread
1 Std.
Keto bread rolls
1 Std. 15 Min
Keto Mayo
10 Min