Geräte und Zubehör
Baked pumpkin doughnuts
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 portions
Zutaten
Doughnuts
-
extra virgin coconut oil60 g
-
water700 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
-
eggs2
-
buttermilk60 g
-
brown sugar (see Tips)70 g
-
stevia extract powder (optional)⅛ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour220 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
Cinnamon sugar (optional)
-
raw sugar (optional)1 tbsp
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
154.8 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
505.5 kJ /
114.1 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Pumpkin loaf
1h 45min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Apple cinnamon muffins
40min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Apple and cinnamon muffins
35min
Basic berry muffins
40min