Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

4.3 42 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions

Zutaten

  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • curry powder
    2 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • ginger, minced
    ½ oz
  • kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)
    20 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • vegetable stock
    24 oz
  • pumpkin seeds toasted, to serve
  • pomegranate arils/seeds to serve
  • crème fraîche to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 470 mg
Eiweiß 2 g
Brennwert 481 kJ / 115 kcal
Fett 7 g
Ballaststoffe 3 g
gesättigte Fettsäuren 2 g
Kohlenhydrate 14 g

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