Geräte und Zubehör
Southern Black-Eyed Peas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
dried black-eyed peas8 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery stalks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
red bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
6 oz bacon, diced (¼ in.)salt pork diced (¼ in.)6 oz
-
Cajun spice mix1 tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
cayenne pepper or to taste¼ - ½ tsp
-
ham hock (approx. 8 oz)1
-
water divided, plus extra, to rinse and soak66 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1658.7 mg
Eiweiß
22.4 g
Brennwert
3140 kJ /
750.5 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mardi Gras
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 Std. 5 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Carrot Top Pesto
5 Min
Dirty Rice
1 Std. 5 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min