Geräte und Zubehör
Southern Black-Eyed Peas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
dried black-eyed peas8 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery stalks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
red bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
6 oz bacon, diced (¼ in.)salt pork diced (¼ in.)6 oz
-
Cajun spice mix1 tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
cayenne pepper or to taste¼ - ½ tsp
-
ham hock (approx. 8 oz)1
-
water divided, plus extra, to rinse and soak66 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1658.7 mg
Eiweiß
22.4 g
Brennwert
3140 kJ /
750.5 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mardi Gras
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Hummus
10 Min
Steamed Shrimp
20 Min
Basic Pinto Beans
4 Std. 5 Min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Turmeric Dressing
10 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Keto Mushroom Gravy
45 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min