Choron Sauce

Choron Sauce

3.3 3 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
200 g

Zutaten

  • fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste
    2 - 3 sprigs
  • fresh chervil leaves only, reserving stems, to taste
    2 - 3 sprigs
    fresh parsley, leaves only, reserving stems, to taste
  • ripe tomato halved
    50 g
  • shallots halved
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter diced
    180 g
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • tomato purée to taste
    1 - 2 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 200 g

Natrium 1335 mg
Eiweiß 27 g
Brennwert 7899 kJ / 1885 kcal
Fett 195 g
Ballaststoffe 2.8 g
gesättigte Fettsäuren 104 g
Kohlenhydrate 10 g

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