Geräte und Zubehör
Spaghetti muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
711 kJ /
170 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to school
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Mayonaise zonder ei
10 Min
Vruchtenroomijs
5 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min