Geräte und Zubehör
Spaghetti muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
711 kJ /
170 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Back to school
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Mousse van kaas
10 Min