Geräte und Zubehör
Vegan Huevos Rancheros
Zubereitung 40 Min
Gesamt 4 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Vegan Sour Cream
-
raw cashews5 oz
-
water plus extra to cover cashews4 oz
-
freshly squeezed lemon juice3 oz
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt¼ tsp
Ranchero Sauce
-
vegan margarine1 oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
poblano chili de-seeded, in pieces (1 in.)1
-
Roma tomatoes quartered5
-
water6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
Black Beans
-
canned black beans drained, liquid reserved15 oz
-
dried Mexican oregano½ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
4 oz canned green chilies, dicedcanned Hatch green chilies, diced4 oz
Tofu Scramble
-
vegan margarine½ oz
-
tofu, medium firm drained, cubed (1 in.)14 oz
-
turmeric powder¼ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
Mexican tostadas4
-
avocado sliced, to taste
-
cilantro to garnish, to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1092 mg
Eiweiß
28 g
Brennwert
2364 kJ /
565 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
16 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 Std. 20 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Vegan Pesto
10 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Quinoa Patties
1 Std.
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.