Geräte und Zubehör
Cauliflower Steaks
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
2 heads cauliflower, (approx. 36 oz total), leaves removedhead cauliflower large (approx. 36 oz), leaves removed1
-
sweet smoked paprika1 tbsp
-
turmeric powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
dried ground cumin1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
lemon1
Sauce
-
fresh parsley, leaves only20 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt to taste¾ tsp
Cauliflower Purée
-
tahini2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
lemons2
-
smoked paprika2 tsp
-
water plus extra if needed2 oz
-
salt to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
828 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
2310 kJ /
552 kcal
Fett
52 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cheap Eats
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Southwest Quinoa
40 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min