Geräte und Zubehör
Piri-piri sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
185 g
Zutaten
-
fresh bay leaves3
-
fresh bird's eye chillies trimmed6 - 8
-
garlic cloves5
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
paprika2 tsp
-
lemon juice20 g
-
dried oregano1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 185 g
Natrium
37.9 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
6276 kJ /
1500 kcal
Fett
150.7 g
Ballaststoffe
7.6 g
gesättigte Fettsäuren
23.3 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Garlic dip (toum)
15min
Madras curry powder
15min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Pilau rice
30min
Garlic paste
20min
Garam masala powder
5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Beef madras
1h 30min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Cucumber and mint raita
30min