
Geräte und Zubehör
Salmon kabsa
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
harissa (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)600 g
-
dried limes pierced with a knife (see Tips)2
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods4
-
whole cloves4
-
pine nuts toasted for garnishing15 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
433 kcal /
1818.4 kJ
Eiweiß
25.8 g
Fett
20.8 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Natrium
433 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Travel the Middle East
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Asian-style mussels
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Salmon kabsa
35 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Harissa
25 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Tom kha prawns
25 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min