Geräte und Zubehör
Savoury stuffed pumpkin
Zubereitung 55 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing (optional)3 sprigs
-
brown basmati rice100 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
butternut pumpkin washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)1
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
garlic cloves2
-
celery stalk cut into pieces1
-
parsnip cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
fresh portobello mushrooms cut into halves100 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
slivered almonds toasted, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1136.3 mg
Eiweiß
14.9 g
Brennwert
1703.5 kJ /
405.6 kcal
Fett
10.3 g
Ballaststoffe
13.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
56.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 Std. 20 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min