Geräte und Zubehör
Leek and cheddar pudding
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
sourdough bread (day old), cut into slices (1.5 cm)650 g
-
tasty cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
leeks white and light green parts only (approx. 350 g), cut into slices3
-
fresh baby spinach60 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eggs6
-
milk350 g
-
sour cream300 g
-
Dijon mustard2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
988.2 mg
Eiweiß
26.7 g
Brennwert
2897.7 kJ /
689.9 kcal
Fett
39.2 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
22.2 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mediterranean vegetable bake
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Kumara pie
1h 45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Mediterranean carrot fritters
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Fresh tomato tart
40min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Cheat's sourdough
74h