Geräte und Zubehör
Versatile chunky soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
50 g frozen green peasmixed frozen vegetables (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
½ - 1 tbsp soy saucesalt½ - 1 tsp
-
dried pasta for soup60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
670 kJ /
160 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Smooth cauliflower soup
50 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 Std. 15 Min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Mashed potatoes
50 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Cauliflower cheese
55 Min