Shallot Tarte Tatin
TM6 TM5

Shallot Tarte Tatin

4.4 (8 Bewertung)

Zutaten

Puff Pastry

  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • 100 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 40 g water, ice cold
  • ¼ tsp fine sea salt

Tarte Tatin

  • 680 g round shallots, unpeeled
  • water, boiling, for soaking
  • 2 Tbsp unsalted butter
  • 1 Tbsp olive oil
  • 2 Tbsp honey
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
1842 kJ / 443 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
33 g
Fett
31 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 85 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte