Geräte und Zubehör
Bibimbap
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Gochujang Sauce
-
Korean chili paste (gochujang)3 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
sugar2 tsp
-
roasted sesame seeds2 tsp
-
green onion thinly sliced on the bias1
Bibimbap
-
sushi rice8 oz
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce3 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
-
beef stock32 oz
-
large eggs4
-
fresh shiitake mushrooms sliced2 oz
-
snow peas3 oz
-
zucchini thinly sliced, bias cut6 oz
-
carrot julienned2 oz
-
napa cabbage in pieces (¼ in.)4 oz
-
16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.)prime ribeye steak thinly sliced (¼ in.)16 oz
-
kimchi4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
43.3 g
Brennwert
2467.5 kJ /
589.8 kcal
Fett
15.8 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam Around the World
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cioppino
55 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Kimchi Risotto
35 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min