Geräte und Zubehör
Somon Tartar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
3 porsiyon
Zutaten
-
pembe tane karabiber süslemek için ekstra pembe karabiber1 tk
-
dereotu yaprağı süslemek için ekstra dereotu2 dal
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız 3 parçaya bölünmüş300 g
-
limon suyu40 g
-
zeytinyağı2 yk
-
Worcestershire sosu½ tk
-
tuz½ tk
-
toz karabiber1 tutam
-
körpe roka veya karışık yeşillik100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
10 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Domatesli Risotto
30 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Balkabaklı Risotto
25 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 Min
Hollandez sos
20 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Guacamole
5 Min
Mantarlı Risotto
40 Min