Geräte und Zubehör
Rogge flatbreads
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 stuks
Zutaten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optional) volgens smaak½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
1738 kJ /
415 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Skelethoofden
5 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Groentensoep
35 Min