Geräte und Zubehör
Rogge flatbreads
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 stuks
Zutaten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optional) volgens smaak½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
1738 kJ /
415 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Zuurkool
Keine Bewertungen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Bellini cocktail
5 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min