Geräte und Zubehör
Rogge flatbreads
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 stuks
Zutaten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optional) volgens smaak½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9 g
Brennwert
1738 kJ /
415 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Quinoasalade
40 Min
BBQ-saus
20 Min