Geräte und Zubehör
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13 g
Brennwert
3138 kJ /
750 kcal
Fett
39 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
87 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hemelse desserts
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pisco sour
10 Min
Boterkoekjes
50 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Halloween quiche
2 Std.
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Venkelsapje
10 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen