Geräte und Zubehör
Soubisesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
600 g
Zutaten
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
1823 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
2826 kJ /
674 kcal
Fett
54 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
28 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Pudding
15 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Spaghetti met tonijn
40 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min